torstai 19. maaliskuuta 2015

Ruokavinkki

Nyt täytyy hehkuttaa. Makaroonilaatikon tai keiton vaihteluksi tehtiin tänään super hyvää ruokaa.
Uunikasviksia
(bataattia, porkkanaa, kesäkurpitsaa, paprikaa, sipulia, sieniä kiedottuna pekoniin.. palat pellille mausteeksi oliviiöljyä sekä suolaa. Kiertoilma 200´c ja 30min)
tämän herkun kaveriksi paistettiin possupihvejä.
Vielä lasi kylmää maitoa ja siivu ruisleipää. 

NIIN HYVÄÄ!! Tulee ehdottomasti uudestaan arkiruoaksi. Kasvikset ainakin. Mietin, että miten taivaallista se onkaan sitten uunikalan kanssa .. tai sen itse tehdyn savukalan. oi nam

*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)