torstai 16. maaliskuuta 2017

P niinkuin pannukakku

Mä en ole mikään ruokaohjelmien fani. Enkä niitä ohjelmaesitteestäkään oikein etsimällä etsi. Yksi kaunis päivä kuitenkin pysähdyin Jamie Oliverin ruokaohjelman pariin. Ja jäin suu auki katsomaan, kun ruokalaji toisensa jälkeen valmistui ja valmistui ja valmistui...
Aikamoisia herkkuannoksia. Jos en olisi syönyt hetkeä aiemmin niin voin kertoa, että nälkä ei olisi ainakaan helpottanut.

Kyseisessä jaksossa Jamie oli Astraliassa ja hänellä oli lavalla mukana lapsia yleisöstä. He tekivät erilaisia aamupaloja. Ja yksi, minkä resepti piti sitten itsekin googlettaa oli pannukakut. Niin simppeli ohje, ja niin nopeasti valmistui, että niitä olen nyt useampana päivänä paistellut. Ja nyt, kun kaupasta lähti matkaan vielä täysvehnäjauhoja, niin saadaan vieläkin terveellisemmäksi nämä.
Ja niin.. se ohje menee näin

1 muna
1 kupillinen jauhoja
1 kupillinen maitoa
1,5tl leivinjauhetta
hitsusti suolaa

(huomaa: EI sokeria EIKÄ rasvaa)(kupillinen n.2,5dl) Tästä annoksesta paistan 12 pannaria. 

Siinä se!!!! 
Siis niin simppeli ja niin hyvää. Olen tarjoillut näitä pakastemarjojen kanssa (eli viime kesänä säilöttyjen mansikoiden ja mustikoiden kanssa), mutta sopii myös banaanin kanssa. Tai muiden hedelmien. Ohjelmassa yhdelle lautaselle lisättiin vielä maustamatonta jugurttia.

Itse kruunaan annokset vielä 1ruokalusikallisella vaahterasiirappia! avot.
Ääntä kohti por favor :D








(Kuvia varten sirottelin pinnalle vielä vähän tomusokeria. Normaalisti en sitä laita.)

2 kommenttia:

  1. Pannarit näyttää tosi hyviltä, mutta on kyllä itse kuvatkin kerrassaan upeat! Mahtavia kontrasteja ja värejä! Täytyykin kokeilla tuota ohjetta joskus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna. Oli hetki, kun panostin kuviin oikein kunnnolla. Suunnittelin ja onneksi toteutus onnistui. Pidän meinaan itsekin näistä otoksista.
      Kokeile ihmeessä. Vaikka ohjeessa tosiaan on maininta, että ei rasvaa, niin pannulla paistamiseenhan sitä vähän tarvitsee.

      Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)