perjantai 8. syyskuuta 2017

Kiljutaan!

Viime viikon lauantaina suunnattiin Linnanmäelle. Mukaan haettiin myös äiti 💖
Väkeä oli ihan hitokseen. Ehkä siitä syystä, että siellä alkoi IikWeek tai sitten syynä oli hyvä syyssää. Me viihdyttiin siellä yhdestä yhdeksään, niin alkoihan se illasta jo vähän rauhoittumaan. Ei tarvinnut lasten enää niin kauaa jonottaa laitteisiin. Itselleni oli hommattu äidin toimesta laitelippuja 3kpl ja ne riitti paremmin kuin hyvin. 
Laitteet joihin suostuin vielä menemään oli aina yhtä paras vuoristorata, ukkokullan kanssa mentiin kaksin ajelulle Rinkeliin ja lopuksi haettiin kalpeat kasvot Kehrässä... jep.. tässä viimeisessä laitteessa tuli kiljuttua enemmän kuin tarpeeksi. Enhän mä muistanutkaan miten sairas se laite on.
Ennen kotiinlähtöä vielä neljän arvan voimalla Taffel -pyörään mukaan ja pojallehan se onni napsahti. Mielettömän kokoinen sipsikassi lähti mukaan. Kotona oli pakko kurkkia sen sisälle ja sieltä löytyi 10pss eri makuisia sipsejä ja 2pss popcorneja. Yhteensä herkkuja yli 3kg. Leffaillat pelastettu vähän pidemmäksi aikaa.

Tässä olis kuvia hurvittelupäivästä. Jatkoa tälle reissulle tulossa SeaLife:n muodossa. Sieltäkin tuli räpsittyä jokunen kuva 😉 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)