sunnuntai 29. joulukuuta 2013

**joulu2013**

Meidän joulu 2013


Kattaus oli simppeli. 
Ikean lautaset ja lasit, haarukat ja veitset. 
Pari kaitaliinaa paneeliverhoa pöydälle, hopeista kuusenkoristenauhaa, kynttilöitä ja kirpputorilta ostettu punainen koriste-esine.. eurolla. Hankin sen kesällä :)


Lahjamäärässä pysyttiin aisoissa. Lapsille muutama.. aikuisille yksi.
Mummin luota haettiin seuraavana päivänä vielä lisää paketteja. Sieltä saimme me aikuisetkin useamman kuin yhden. Vaikka eihän tässä enää mitään tarttis.
Ai niin.. ja siskolta sain kans ihan huippulahjan.

Kaiken sen paperin seasta löytyi:
nukentarvikkeita, päiväkirja, kirjoja, elokuvia, kyniä ja vaatteita, leluja ja pelejä. Oli mukana myös leffaliput, joten nämä oli oikein mahtavat lahjat.
Kiitos vielä pukin apulaisille <3

Kollaasit vielä loppuun..


**
Oikein oli kiva joulu, vaikka ulkoa sitä fiilistä ei saanut.. eikä tämä remontin keskellä eläminen ilahduttanut, niin tämän ainakin muistaa. Ja nyt kun sen kirjoittaa vielä itselleen tänne ylös.. sen muistaa vielä pitkään.

Nyt jään ansaitulle 1viikon lomalle töistä. Toivon todella, että ehdin kuvaamaan ja bloggamaan.
Kyläilyjä olen lomalle ajatellut, mutta muuten, jos keräis voimia. Kyllä tämä pimeä vie ihmisestä mehut.. eikä mitään oikein jaksa.

ai niin.. vuosi vaihtuu kohta. Tässä olen tehnyt kollaasit myös menneestä vuodesta. Postaus siitä tulossa vielä tämän vuoden aikana.. onhan tässä 2päivää aikaa ;)

Ihanaa alkavaa viikkoa ja kiiiiiiiiitos kaikille joulukalenteriin kommentin jättäneille <3 ja teille kaikille, jotka hiljaisesti täällä kyläilette.  
K I I T O S !

2 kommenttia:

  1. Samalla reseptillä joulupukki meitäkin muisti...lapsille muutama ja aikuisille yksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin liioitella.. tuohon meidän kuusen alle ei tullut meille aikuisille kuin se yksi. Äiti <3 sitten lahjoi useammalla. Ja sainhan mä siskoltanikin lahjan.. ehkä pitää muuttaa tekstiä :D

      Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)