keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kauan odotettu

Pakkanen.. aurinkoineen on käynyt meitä ilahduttamassa.

Vapaapäivän kohokohta oli kuvaaminen "pitkästä aikaa" ulkona. 

Ja olipas mahtavaa saada otettua kuvia, joita EI tarvinnut muokata.. siis kirkkauksia/kontrasteja. Eli asetukset kamerassa oli kunnossa.
Tai.. muokkasin mä sen verran, että pienensin kuvakokoa ja pistin puumerkin ;)
*
Ulkona oli niiiiiiiin kaunista. 









Kivaa keskiviikko iltaa :)

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Maisema kyseiseltä paikalta näyttää kyllä melkein aina kauniilta. Paitsi, jos on oikein sateista niin tuskin silloin ;D
      Talvella ja kesällä ihan superkaunista. Myöskin silloin, kun on sumua.. vau. Silloin olen kyllä vain ajellut ohi.. mutta ehkä mä vielä senkin saan ikuistettua.. jotenkin :)

      Poista
  2. Minua harmitti, kun satuin jättämään kameran kotiin ... Oli mukamas niin kiire ja luulin, ettei Konsta viihtyisi lenkillä :) Oli todella kaunista ... ja se välittyy kyllä noista sinun kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun tuo kameraa pystyisikin aina kantamaan mukana. Aika usein niitä kuvattavia juttuja tulee just silloin, kun se kamera on kotona. Kaunista oli. Kyllä kertakaikkiaan. ONNEKSI ehdin kuvaamaan. Tulin siitäkin taas niin kovin iloiseksi. Kuvaaminen piristää kummasti.

      Poista
  3. Tosi ihania kuvia, täällä meilläkin on kohta varmaan yhtä paljon lunta kuin teillä. Mukavaa pakkaspäivää sinne kaikille :) t.äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos äiskä <3

      Eilen juttelin mummien kanssa ja tuumasin, että ihanaa, että on pakkasta.. lunta sais olla kyllä vielä vähän enempi. Pääsis kunnolla laskemaan mäkeä :)

      Terkkuja <3

      Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)