torstai 8. toukokuuta 2014

Voileipäkku

Oho.. nyt tyrkkää reseptiä.. pitkästä aikaa ;)

Lihavoileipäkakku rengasvuoassa. (Itse käytän Tupperwaren rengasvuokaa)

vaaleaa paahtoleipää
tummaa vuokaleipää
( Leipiä yhteensä n. 15-20viipaletta)
1,5dl maitoa kostutukseen

täyte 1 :
150g meetwurstirouhetta (tai siivuja)
½prk kermaviiliä
(esim italian yrtit tai ruohosipuli) 2rkl ketsuppia
100g tuorejuustoa

täyte 2 :
180g kinkkua
½prk kermaviiliä
100g tuorejuustoa (esim italian yrtit tai ruohosipuli)
80g majoneesia
2tl sinappia

Kuorrutus ja koristelu:
100g tuorejuustoa (esim italian yrtit tai ruohosipuli)
rasia kirsikkatomaatteja
vähän persiljaa


Leikkaa leivistä reunat pois. Valmista täytteet omiin astioihin odottamaan.

Laita rengasvuoan pohjalle vaaleaa leipää, kostuta ja levitä päälle puolet täytteestä 2.

Revi päälle kerros tummaa leipää, kostuta ja levitä päälle täyte 1.

Levitä päälle kerros vaaleaa leipää, kostuta ja loppu täytteestä 2.

Päälimmäiseksi kerros vaaleaa leipää ja kostutus, painele tiiviiksi ja sulje kansi.

Anna vetäytyä kylmässä. Voi myös pakastaa (tällöin varovainen kostutus)

Kumoa kakku ja koristele mieleiseksi.
*
*
Ehdottomasti suosittelen kesän juhliin. Helppo ja nopea valmistaa. Maistajatkin tuumasivat, että oli oikein herkkua. Itse en ole juuston ystävä, joten jäi maistamatta, mutta kyllä mä näitä onneksi pystyn valmistamaan.
*
Herkullista torstaita :)

6 kommenttia:

  1. Hieno!:) Tätä täytyy kokeilla. Kiitos ohjeesta!:) RJ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo ei muuta kuin kokeilemaan..
      Ollos hyvä :)

      Poista
  2. Näyttää hyvältä. Minä olen suuri voileipäkakkujen ystävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Kyllä mä monenmoista voileipäkakkua olen nähnyt, mutta harmikseni en ole maistanut helpon ykärefleksin takia.. juusto kun kuuluu inhokkeihin ja näihin tämmöisiin sitä tulee IHAN LIIKAA :D

      Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)