maanantai 22. syyskuuta 2014

hyvä/paha SYKSY

Moon ihminen joka tykkää fiilistellä vuodenaikojen mukaan

Talvea ja sen luomaa maisemaa ei voi olla ihailematta. Paljon lunta ja pakkasta niin olen onnellinen.
Keväässä parasta on just lisääntynyt valonmäärä ja täyteen kukoistukseensa heräävä luonto.
Kesän lämpö ja kaikki ne äänet ja tuoksut.. se on SE JUTTU!
Entä sitten syksy. Siinä parasta on luonnonvärit. Sateet (kohtuudella) ja mahdollisuudet tunnelmointiin. Pimenevät illat suorastaan huutaa kaivamaan kynttilät kaapista ;)

Niin paljon kun mä syksyä rakastankin, niin jotenkin nyt tuntuu raskaalta. Ei pitäisi murehtia pienistä asioista, mutta kyllä mua riepoo toi parvekkeen kaaos. Näinkin olematon asia saa mun pinnan kireelle. Niinpä olen vähentänyt käynnit siellä ihan minimiin.

Kuka siivois? Tää kysymys pyörii päässä a i n a  kun huomaan, että siellä on tilanne ennallaan.. tai jopa pahentunut :D
Parvekkeen edustalla on I S O  koivu. Ja siinä riittää lehtiä. Ja niitä urpuja. Ja meillä kun EI ole parvekelaseja niin minnekäs muuallekaan ne lentelis kuin meidän parvekkeelle. Kyllä se on melko turhauttavaa siivota ensin ihan hulluna ja laittaa paikat järjestykseen ja ootella vain sitä seuraavaa tuulenpuuskaa ja huomata, että sinne on tullut niitä jo H E T I  lisää. HUOH!!
Kaiken tämän lisäksi päänvaivaa aiheuttaa yläkerran asukkaat, jotka niin reippaasti tomuttavat koiransa pedin parvekkeella, että ne karvat ovat sitten meidänkin parvekkeella. KIITOS!!
Asiasta on jo huomautettu, että tuuletus pitää tehdä kaiteen sisäpuolella.. hetkeksi toiminta loppuikin, mutta nyt niitä on jälleen ilmestynyt. Ehkä sitä pitää rustata uusi lappu ;)

Täytyy yrittää ottaa itteään loppuviikosta niskasta kiinni ja antaa kunnon potku persiille, että saisin jotain aikaiseksikin tuolla. Vaikka se jotenkin turhalta tuntuukin.
 Kukat pitää heittää roskiin, matto pitää imuroida, tasot pyyhkiä ja muutenkin järjestellä. Ennen ensi lumia ja pakkasia. En mä kuitenkaan ajattelut rapsutella niitä jäätyneitä urpuja sieltä lattioilta :D
Tällä viikolla on kuitenkin vain kolme työpäivää, että luulis jaksavan paneutua aiheeseen. 
No jos vaikka lupaan, että teen asialle oikeasti jotain, niin sitten voin viikonloppuna päivitellä siistityn parvekkeen lookin. Enkä pääse luistamaan luvatusta hommasta. Joo. Näin mä teen.

Mukavaa uutta viikkoa :)*

6 kommenttia:

 1. Älä stressaa, mulla on ihan sama juttu. Sunnuntain uhrasin ja siivosin koko kämpän, mutta toi parveke kukakohan sen siistisi ei ole sit yhtään mun juttu. Kukat pitäisi heittää pois, tuolit ja pöytä pestä ja viedä kellariin, ritilät nostaa ylös lattialta ja lakaista yms. No ehkä mä yllätän jossakin vaiheessa ja löydän itseni parvekkeelta. Terkkuja teille ja lapsille halit ja pusut. Mukavaa vapaapäivää! t.äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no huhuh.. ei yhtään sen leppoisemmalta kuullosta toi sunkaan edessä oleva siivousurakka. Ei käy kateeksi. Tsemppiä sinnekin.

   <3 kiitos äiti <3

   Poista
 2. Ensimmäinen kuva ja asetelma! Täydellinen..

  VastaaPoista
 3. Yritä vaan jaksaa ... Kyllä se siitä taas iloksi muuttuu :)

  VastaaPoista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)