perjantai 27. helmikuuta 2015

Lomaviikon perjantai

Taas on tovi vierähtänyt viime postauksesta. Nyt pitäisi jostain saada uutta virtaa tähänKIN touhuun. Tuntuu, että joku väsymörkö on vallannut mun pääkopan ja kaikki on enemmän tai vähemmän hankalaa. Nyt on yritetty tässä loman aikana kerätä voimia ja uutta intoa arkeen. Aika rauhakseen on viikko tähän mennessä otettu. Mitä nyt eilen oli touhua enemmän kuin kerrakseen. 

Käytiin nimittäin miehen kanssa päivänäytöksessä katsomassa uusi hullunhauska kotimainen Luokkakokous -elokuva. Ja kyllä.. sai nauraa ihan vedet silmissä kaiken maailman toilailuille :D
Elokuvan jälkeen vein lapset uimaan. Tästä olivatkin ihan super iloisia. Ja ettei olis heilut vielä tarpeeksi niin kävin mä vielä katsomassa nuoruuden idoleitani. 
Siskojen kanssa käytiin elokuvissa katsomassa 
Backstreet Boys, Show ´Em What You´re Made Of -dokumentti.
Tässä on melkoinen aika oltukin jo faneja :D
Dokumentin päätteeksi näimmekin live satelliittikonsertin Lontoosta. Oli kyllä aikas huippua.
Elokuvan päätteeksi piti käydä vielä salilla kuluttamassa leffaherkut.
Yksin sai siellä siihen aikaan jälleen huhkia.

Postauksen kuvat ovatkin nyt instapoimintoja, koska se taitaa päivittyä tällä hetkellä useammin kuin blogger. Joten ei muuta kuin klik klik osoitteeseen: https://instagram.com/anubloggaa/?modal=true


Tämä kuva on nyt tällä hetkellä motivaattorina itselle. Nimittäin en vielä viime kesänä mahtunut näihin kesäpöksyihin :)

*
Mukavaa ja rentoa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)