perjantai 6. maaliskuuta 2015

Salilla

Meinasin aloittaa "salil eka, salil vika!", mutta se olisi ehkä ollut liioittelua :D
Mutta, kun käyn salilla mikä on auki 24/7 niin välillä tuntuu, että olen viimeisenä siellä.. ja joskus taas ensimmäisenä. 
Vuorotöiden takia tuommoinen ympärivuorokauden aukioleva kuntosali oli paras vaihtoehto. Ja edelleen liputan Fitness24seven liikkeen puolesta.. 19,90€ hinta on todella edullinen. Lomalta töihin paluu alkoi iltavuorolla ja töiden päätteeksi kävin vielä salilla. Pitihän siinä muutamat kuvat ottaa (treenin päätteeksi) ja tehdä hommasta postaus.
Minulla ei kuitenkaan ole mitään kunnon saliohjelmaa. Vielä.
 Teen just sitä mikä tuntuu hyvältä.. ja välillä mikä ei tunnu niin kovin hyvältä. Esim crosstrainer on ihan vihoviimeinen laite :D , mutta siitäkin huolimatta aina välillä nousen siihen. Pysyy mieli virkeänä.

Suosituimmat lämmittelylaitteet ovat juoksumatto tai kuntopyörä. Pyörän valitsin tällä kertaa. Tässä ollaan aika alussa, kun kokonaismatka minkä sotkin menemään oli yli 6km. Menetettyjä mutta ei kaivattuja kaloreita kertyi reilu 200.

Tuolla kuntosalilla on erikseen naistenpuoli. Alun jännittämisen ja häpeämisen jälkeen uskallan mennä jo sinne "isolle puolelle". Yöllä varsinkin se on kiva välillä, kun saa ihan yksinään treenata. Niin tälläkin kertaa. Vatsojen ja jalkojen lisäksi tein sarjan tuolla dippi -laitteella. Että tekee ojentajille eetvarttia. Kiusasin käsivarsia myös penkkipunneruksilla.

Juomapullo kulkee mukana laitteelta laitteelle. Töistä saa vielä toooosi kylmää vettä, joten pullo täytetään jo siellä. Numerosarjallinen ovilukko pitäisi hankkia, niin ei tarvitsisi tuota avainta kuljettaa mukana. Eli riittäisi KOLME P:tä: puhelin, pyyhe ja pullo.

.. vähän semmoinen ujommanpuoleinen saliselfie ;)

Tässä kuva naistenpuolen yhdeltä seinältä. Laitteet ovat todella hyvät ja helppokäyttöiset. Osaa tämmöinen tumpelokin niitä käyttää. 
 

Sisäkengätkin hankin ihan vartavasten. Nämä hyvät kotimaiset löysin perusmarketista. Ja olivat vielä alessa. Huikea ostos siis.
*
Näin mä treenailen. Joskus kaverin kanssa.. joskus "yksin". Mutta sen sanon, että useammin täytyisi mennä. Täytyykin ottaa taas itseään niskasta kiinni ja laittaa salipäivät vaikka kalenteriin. Niin ei tulisi lipsuttua ;)
*
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Salilla käynti on talvella ja suttusäällä ihan hyvä harrastus, mutta kyllä mieluummin liikkuisin ulkona tai pelaisin vaikka sulkapalloa. Käyn kuitenkin salilla 1-2 kertaa viikossa pitääkseni erityisesti yläkropan kunnossa. Hyvää jatkoa saliharrastuksellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilua ei kyllä voita mikään. Minäkin oikein odotan, että lumet sulaa ja tiet putsataan niin on taas isompi ilo sauvakävellä.. vielä niitä vähän pidempiäkin matkoja.

   Kiitos Hitunen kommentista :)

   Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)