sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Päiväristeily

Instagramin seuraajat tietävätkin missä pyörähdettiin maanantaina. Laivan keula suunnattiin Tallinnaan ja siellä käytiin lasten ja äitini voimin. Hauskaa oli ja tuliaisiakin tuli ostettua.
Ilma suosi ja kaikki meni juuri niinkuin pitikin.
Terminaalista kotiinpäin saatiinkin oikein huipputaksikuski. Perille päästyä hän kantoi vielä matkalaukut neljänteen kerrokseen. Ihan parasta palvelua isolla P:llä. Ja oli muutenkin ihan todella mukava ja puhelias
Palautetta annettiinkin välittömästi ja äitini vielä soitti loppuviikolla itse isännälle ja antoi palautteen erinomaisesta rengistä.
Tässä nyt vielä kuvatulva reissusta.. tai lähinnä Tallinnan vanhastakaupungista

2 kommenttia:

  1. Hyvästä palvelusta pitäisi muistaa kiittää ja pahasta huomauttaa. Itsellä tahtoo jäädä sisäiseksi jupinaksi molemmissa tapauksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan tosi, että varsinkin ne negatiiviset asiat lähtee jatkotoimenpiteisiin palautteen muodossa, mutta että kyllä joskus varmasti jotain hyvääkin sattuu ja tapahtuu ja niistäKIN pitäisi muistaa antaa palautetta. Ja vielä henkilökohtaisesti onnistuimme antamaan tässä kohtaa ja toivon, että kuljettaja oli myöskin iloinen näistä kehuista, joita huudeltiin vielä perään :)

      Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)