keskiviikko 17. elokuuta 2016

Ensimmäinen hääkuvaus

HeippaHei ... erittäin pitkästä aikaa. Yli 2kk vierähti edellisestä postauksesta. Kaikkea valokuvaamiseen liittyvää on tähän sisältynyt. 
Pop Up -valokuvaamo Tuu tupahan -tapahtumassa, 
kahdet häät sekä yksi vauvakuvaus. 
Oma poikanikin täytti muutama päivä sitten 10v, joten häntä piti myös kuvata.
Ja kun kaverisynttärit pidettiin Vierumäen Flowparkissa niin sieltäkin tuli otettua monen monituista ja vauhdikasta kuvaa.
Näitä kaikkia ja muita tulevia kuvauksia, kun alkaa purkamaan niin onhan tässä jo useampi postaus niiden osalta kunnossa.

Aloitetaan kuitenkin elämäni ensimmäisistä häistä, joihin pääsin kuvaamaan. 
Viime vuonna facebookin inboxiin kilahti viesti .. erittäin mieluisa pyyntö, johon oli erittäin helppo sanoa kyllä. Monesti muistuttelin omaa "taitoani", että harrastelija olen, mutta onneksi kelpuuttivat minut tästä huolimatta. Eihän ammattilaiseksi pääse, ellei harjoittele paljon ;)
Uusi kamera olisi enemmän kuin tarpeen, mutta Nikon hoiti tilanteen kuitenkin hyvin. Hankinta ensimmäiseen kuvaukseen oli kuitenkin vara-akku. 2 muistikorttia oli mukana, mutta yksi onneksi riitti. Vaikka tuhat kilahti mittariin ihan loppuillasta, kun aloin jo tekemään lähtöä. 
Sää suosi ja potrettikuvat onnistui omasta mielestäni hyvin. Palautettakin sain, että kuvat kelpasi myös avioparille. Mikä oli tietenkin kaikkein tärkeintä.

Jos seuraat minua instassa, osa kuvista on jo olleet näytillä. Myös blogin facebookissa on osa kuvista jo ollut näytillä.

Kaunis kiitos ja oikein isosti vielä onnea J&E. 
Oli ilo olla kuvaamassa teitä!2 kommenttia:

 1. Hienot kuvat! Oli varmaan kiva tilaisuus päästä kuvaamaan häitä. Minä olen kuvaillut kastejuhlissa ja synttäreillä mutten vielä häissä -ainakaan kovin "tosissani" :D Olisi kiva päästä ihan kunnolla hääräämään kameran kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar!
   Oli kyllä erittäin kiva päästä kuvaamaan. Mä kun kuitenkin olen onnellisin kameran kanssa niin nyt kun saa ikuistaa jotain näin tärkeää niin kyllä se fiilis oli huikea. Vaikka kyllä tuommoinen monen tunnin kestävä keikka viekin mehut.
   Mä olen yksissä ristiäisissä ollut ja sieltä saatu palaute kummittelee vieläkin mun mielessä. Vaikka palaute ei oikeasti ollut minusta riippuva, mutta jotenkin se vielä häiritsee. Niin näistä häistä saatu positiivinen palaute oli piste i:n päälle.

   Toivottavasti sullekin vielä onni potkisi ja pääsisit hääräämään kameran kanssa oikein kunnolla.. ja just vaikka sinne häihin :)

   Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)