keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Hääkuvaus vol.2

Kylmän ja pitkän talven keskellä ajattelin mennä hetkeksi kesäntunnelmiin, kun sain toimia hääkuvaajana toisissakin häissä. Molempiin sain kyselyä jo hyvissä ajoin (vuotta ennen) ja onneksi eivät olleet samana päivänä. Niinpä pystyin menemään molempiin.
Aiemman ja sen ihka ensimmäisen kuvia julkaisin jo viime vuonna ja nyt on hyvä laittaa muutama maistiainen tästä toisesta tilaisuudesta.
Oli se vain kivaa olla mukana kokemassa toisten onnea ja ikuistamassa sitä. Juurikin kuvaamalla. Kameran kanssa olen onnellinen. Vaikkakin meneillään oleva talvi on pistänyt motivaatiollaan kameran talviunille, silloin tällöin sitä kuitenkin herätellen, niin nyt on aika ravistella pöhnät jaloista ja jatkaa harjoituksia.


Kiitos E&T , että sain olla mukana teille tärkeässä päivässä.

*

Tässä vielä L I N K K I ensimmäisiin häihin ja sen tunnelmiin.

2 kommenttia:

 1. Oi että! Tosi kauniita kuvia! Kävin kurkkimassa myös ensimmäisten häiden kuvakoosteen ja se oli samoin todella hieno. :) Voin samaistua tuohon "kameran kanssa olen onnellinen" -lausahdukseen täysin! Pitää todellakin paikkansa. :) Häihin olisi aivan mahtavaa päästä joskus kuvaamaan, mutta toisaalta se on myös todella pelottava ajatus.. Tai paineita luova ainakin! Olen kuvannut ihmisiä toistaiseksi niin vähän, että ehkä lisätreeneillä saisi sitä kaivattua itsevarmuutta. Naismalleja vaan ei tahdo lähipiiristä löytyä... :D

  P.s. Onko blogisi muualla seurattavissa kun Blogspotissa ja Facebookissa? Facebookia kun en enää käytä ja seurailisin blogiasi mielelläni jotakin kautta, niin siksi kyselen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä mietin kahdesti ennen kuin suostuin .. ja mainitsin sitäkin useammin, etten ole mikään ammattikuvaaja, mutta heille mun taidot riittivät oikein hyvin. Oman stressinsä lähestyvä päivä toi tuoden mm. painajaisia :D , mutta onneksi molemmat kuvaukset onnistuivat tosi hyvin ja sain hyvät palautteet. Minäkin mielummin kuvailen luontoa ja/tai kodin sisustusta , mutta ihanaa päästä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

   Blogin tai oikeastaan minut löytää instagramista .. https://www.instagram.com/anu_jii_/
   Siellä on vapaammat aiheet ja kuvat. Ihan käsikädessä postausten kanssa nämä ei valitettavasti kulje. Ja sekin just hyvä :)

   Ja paljon kiitoksia ihanasta kommentista <3

   Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)