keskiviikko 9. elokuuta 2017

Olohuoneen lämpimät sävyt

Kotia on sisusteltu hissukseen. Uusin löytö on tuo puulaatikko tuossa hortensian alla. Pienet marmoriset tuikkuastiat löysin kirpputorilta ja sopivat alustalle kivasti. Ikkunalta toinen viherkasvi kuoli pois ja sen tilalle laitoin kuparin värisen tuikkuamppelin (vai mikä lie), television molemmin puolin orkideat kukkii (.. no eivät ole edes oikeita..), toiselle kukista löysin kierrätyskeskuksesta ruukun. Sattumalta samaa sarjaa kuin toisellakin on, mutta vain korkeampi. Voisinpa nekin kuvata joku kerta.  Sisustusintoa laskee inspiraation sekä eurojen puute. Siksipä on pyörittävä kirpputoreilla ja muilla kaupungin kierrätyskeskuksissa. Mutta sieltä sitä toisinaan löytää parempia juttuja kuin liikkeestä. 
Toisaalta.. sisustetaan sitten kuin siltä tuntuu. 

Tunnelmallista keskiviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle. Mä hain eilen ihanan paketin postista. Voisinpa siitä(KIN) tehdä oman postauksen. Tuli meinaan erityisen hyvä fiilis. Can´t wait :)

2 kommenttia:

 1. Tunnelmallinen puulaatikko. Meillä on samantapainen mutta laakeampi.

  Kodin sisustamiseen ja piristämiseen ei tosiaankaan tarvita isoja rahoja.
  Kirppareilta löytyy monenmoista halvalla ja kukkiakin saa luonnosta ilmaiseksi 🌸

  Mukavaa torstaita ! 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikko löytyi eräästä kaupungin kukkakaupasta. Ja onneksi löytyi. On se sen verran ihQ :D

   Mä mielelläni kävisin enemmänkin kirppareilla, mutta tuntuu, että nämä tämän "kylän" kirppikset on jo niin nähty. Mutta onneksi niistä sentään vielä tekee löytöjä. Tarvis vaan jaksaa katsella ja tutkailla useammin.
   Kiitos Rita :)

   Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)