lauantai 19. tammikuuta 2013

Haaveilua

Eilisen illan kiertelin ja kaartelin netin ihmeellisessä maailmassa etsimässä niitä juttuja, joita vielä joskus haluasin omaan kotiin. Kuvat nappasin mukaani ja tein muutaman kollaasin, että jos minä vielä tuommoisen..
**
Olohuoneeseen olisi ihana saada sohvan lisäksi nojatuoli. Tosin onhan meillä tuo löhötuoli, mutta se on punainen..
Vitriinistä olen haaveillut jo kauan. Niin ja uudesta lampusta.. no "uuden" lampun saan, kun seuraavan kerran ajelen Helsinkiin. Haaveissa olisi myös maalata kaikki seinät raikkaan valkoisiksi.. ja sitten jonkinlainen puutarra/maalaus yhdelle seinälle tehosteeksi.. justiinsa tuommoinen musta. Sisko olisi taitava käsistään.. tarvitsisikohan pyytää kylälle ;)
En harrasta tauluja.. mutta voisihan sitä suunnitella valokuvista kollaasin seinälle.
**
Makuuhuoneeseen haluasin uudet pussilakana.. väriltään valkoiset/mustat/harmaat.. kuvioilla tai ilman. Olisi selkeämpää linjaa kuin nyt. Vaikka pidänkin meidän tämänhetkisistä yöpöydistä, niin kyllä tuommoiset selkeät olisi kivat. Saisi ylimääräiset rojut päältä piiloon.. tuo HobbyHall:n lappukin näyttäisi tuossa varmasti ihanalta ;)
Oi ja uusi valkoinen päiväpeitto ja muutamia koristetyynyjä päälle.
Muutenkin huone kaipaisi tällä hetkellä rauhoittamista. Ehkä se helpottaisi, jos saisimme vaihdettua makuuhuoneiden paikkaa. ToDo -lista on "loputon"
**
Lastenhuoneeseen ensinnäkin haluisin lapsille omat sängyt. Kerrossängyssä nukkuminen alkaa tympiä jo minuakin. Se olisi edessä HETI kun ollaan vaihdettu huoneet. "Uuteen" huoneeseen haluaisin tuoda selkeyttä, muutenkin jo vähän semmoisia nuorten asioita.. ei enää ihan lasten.
 
Mustavalkoisia juttuja väripiristeillä. Uusia mattoja, tauluja, työpöytä pukkijaloista ja levystä (joko mustana tai valkoisena).. jne jne. Jos rahaa olis niin tämä olisi tehty jo :)
**
Kylpyhuoneeseen tai oikeastaan kodinhoitohuoneeseen (jos semmoisen vielä joskus saisin) haluaisin pesutornin.. kunnon pesupisteen. Sisustusta koreilla ja muilla jutuilla. Pehmeitä pyyhkeitä hyllyille. Luhdan pyyhkeet on suosikkeja ja niitä tuli onneksi jouluna 4kpl lisää.
 
Ja voi kuinka kauan olenkaan haaveillut omasta saunasta. Pukuhuoneessa tummat penkit ja isot naulakot. Tilaa ja sitä iänikuista rahaa jos olisi, niin tänne oltaisiin kotiutettu infrapunasauna.
**
Haaveilut jatkukoon, kunnes jotain näistä saisi toteutettua..
 
Mukavaa lauantai-iltaa :)
 
(kaikki kuvat lainattu netistä)
 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on. Eikä tässä vielä kaikki ;)

   Onneksi haaveileminen on ihan ilmaista!

   Poista
 2. Haaveita pitää olla! Ja ihania haaveita sinulla onkin...! Työmatkat menee joutuin minulla kävellen kun haaveilen samalla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin pitää olla. Ja jos joku joskus toteutuu niin sitten rupeaa haaveilemaan jostain muusta ;)

   Kiitos Minttu.

   Poista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)