torstai 8. tammikuuta 2015

Valoisa olohuone

Meillä joulu lähti pois jo ennen vuoden vaihdetta ja kyllä tuli ihanan avaraa olohuoneeseen. Vaikka kyllä mä siitä joululookistakin tykkäsin, niin nyt on taas kiva taas mennä vähän kevyemmällä ilmeellä.
Sohvalle asettelin joululahjaksi saadut uudet tyynynpäälliset. Keskellä vanha tuttu, mutta muut ovat uusia. Myös tuo Luhdan -torkkupeitto on lahjus. Ihana sellainen.
Pöydälläkin näkyy kuvissa vielä hyasintteja ja sitten noita puksipalloja.. tällä hetkellä siinä on jo jotain ihan muuta ;)
Joulukalenterissa vaihtui ilmeet tiheään.. näköjään tammikuussa jatkuu sama teema :D

Vielä pitää malttaa etten enempää laita, mutta kyllä se keltainen nostaa taas tänäkin vuonna päätää. Kuitenkin tuolla lipaston päällä jo jotain siihen viittaavaa löytyykin ;)

Seuraavaksi hankitalistalla onkin uudet päälliset sohvaan. Vaikka kyllä mä noi istuin- ja selkänojien päälliset valkaisin ja pesin, mutta tuon rungon, kun saisi vielä kunnolla valkoiseksi. Sen riipiminen takaisin pesun jälkeen tuohon oli ihan hullun hommaa.. että ihan heti en oo sitä ainakaan tekemässä.
Ja vaikka pesulapuissa luki, ettei saa valkaista, niin ei ne mennyt miksikään. Kotona vallitsi pari päivää semmoinen kiva uimahallituoksu ;)
*
Mahtavaa!!! Tänään on vapaa 2/3. Huomiseksi onkin jo jotain kivaa ohjelmaa Katjan kanssa... tänään  ajattelin ottaa ihan lungisti ;) joten taidanpa keittää itselleni kupposen teetä ja käpertyä viltin alle. Nyt se on tehtävä, kun vielä tunnin saa nauttia ylhäisestä yksinäisyydestä <3
Tää on luksusta ;)

Mukavaa torstaita blogistania!

2 kommenttia:

  1. Mä täällä huokailen vieläkin sitä teidän olkkarin iltatunnelmaa, aivan ihana ♥

    VastaaPoista

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)