torstai 24. huhtikuuta 2014

Tivoli

Maanantaina.. hää- ja vapaapäivän kunniaksi tehtiin visiitti kaupungissa vierailevaan Tivoliin.
Aiemmin oli ajatuksissa, että ei mentäis, kun liput kuitenkin maksoi aika paljon siihen nähdä mitä laitteita siellä on.. no.. joku se mun pääni kuitenkin pehmensi ja sitten paineltiin sinne perheen kesken. Ja kun hyvä ilma oli.. niin siellä oli yks jos toinenkin perhe ;)
Mutta hyvin sinne sekaan mahtui. 
4 tuntia vanutusta ja veivaamista ajoi kyllä asiansa. 
Ja päivän päätteeksi väsymys oli kohdillaan kaikilla :D


 Me oltiin tivolissa vähän ennen kahta ja juuri silloin KAIKKI laitteet meni "kiinni" vapaaohjelman ajaksi.
Tuolloin Tsekkiläinen Viktor matkusti vaunun katolla tuonne ylös ja käveli koko kierroksen tuolla ylhäällä.. istui ja seisoi tuolilla.. käveli takaperin ja vielä kerran vähän matkaa etuperin.. tällä kertaa SOKKONA.
Mulla kämmenet hikos, kun jännäsin, että kuinka tässä käy. Hyvin onneksi, mutta oli se kyllä liian jännittävää katseltavaa. HULLU MIES :D


Kaikkien laitteiden nimiä en edes muista.. enkä ala muistelemaankaan, mutta tämä laite oli yks suosikeista.
Toinen oli Tropical trip.

Koska otin kuvia taas aikas PALJON, niin rakentelin niistä tämmöiset kollaasit.
Tässä oltiin vasta menossa. On noi mun murut sitten ihania. Tuossakin E I olisi tarvinnut kävellä käsikädessä, mutta niin ne vaan käveli sinne ihan perille asti.
Tuo pylväässä oleva laite oli se ihan ihka ensimmäinen mihin menivät ja naamathan siinä valahti valkoisiksi. Neidille tuli vielä vähän itkukin, kun tuli pois laitteesta. Mutta onneksi se oli nopeasti ohi ja taas mentiin.

Ketjukaruselli oli kuulemma ihan lälly, joten kerta ajelu riitti.
Minä kävin muistelemassa lapsuutta tuossa Walter -"karusellissa". Heittomerkeillä siksi, koska se oli aivan niin hirveä kuin muistelinkin :D
Tässäkin oli melkoinen vauhti ja lapsilla ilmeet sen mukaiset. Tuossa laitteessa on vielä se, että siellä ne tyypit on antamassa tuoleille vielä lisää vauhtia. Kahdelle sitten h u u s i n , että ei tartte antaa. Huusin siksi, että siellä soi ajon aikana hyviä biisejä. Meidän ajonaikana soi Cheek JippiKayJei.
Koko perhe sitten kävi vielä tuossa Sariola pyörässä/Isossa pyörässä/maailmanpyörässä.. miksikä sitä nyt kutsuis. Ihan oli hyvät maisemat.

10minuutin odottelun jälkeen lapset pääsivät vielä kummitusjunaankin. Ajo kesti hyvässä lykyssä minuutin. Kannatti odottaa :D
*

Olipas kerrassaan lystikäs päivä. Ja parastaha oli se, kun näki, että lapset nauttivat oikein sydämensä kyllyydestä.
*

TorstaiTerkut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei <3
Kiva, että piipahdit blogissani.
Ilahduta minua ja jätä käynnistäsi kommentti.
:)